Mieszkanie w Dolinie Bernadowskiej w Gdyni


Warning: A non-numeric value encountered in /wp-content/plugins/new-royalslider/classes/rsgenerator/NewRoyalSliderGenerator.php on line 339

opis projektu

Mieszkanie dwupokojowe zaprojektowane dla właścicielki, która na stałe przebywa za granicą odwiedzając Gdynię kilka razy w roku. W stosunku do projektu zaproponowanego przez dewelopera przebudowano strefę wejściową do łazienki i sypialni. Kuchnię zaprojektowano jako krótki ciąg roboczy z niezbędnymi urządzeniami otwarty na pokój dzienny. Ściana między szafkami obłożona została przeźroczystym szkłem. Rezygnacja z kafli ściennych i podłogowych w strefie kuchni, położenie na całej powierzchni tej samej posadzki drewnianej  oraz rezygnacja ze zbędnych ścian działowych spowodowała przestrzenne powiększenie mieszkania.